Pinalto LogoPinalto Oy, Heinolanpolku 1, 67600 Kokkola, p. 0400 485 904, arttu.siirila@pinalto.fi

PINALTO

Pinalton historia alkaa jo vuodesta 2003. Toiminta alkoi rakennusmaalauksilla kuluttajille sekä rakennusliikkeille.

Jo alkuvaiheessa keskityimme erikoisosaamista ja tarkkuutta vaativiin sisäilmasaneerauksiin. Esimerkiksi Keski-Pohjanmaan Keskussairaalan osastoja, joissa toteutimme rakenteiden tiivistys- ja maalaustöitä. Nykyään noin 80% yrityksen toiminnasta on sisäilmakorjauksiin liittyviä töitä. Vuonna 2013 suoritemäärät sisäilmakorjauksissa olivat noin 13 000 tth.

Julkisivu sekä betoninkorjaustöihin olemme erikoistuneet alihankintatöiden ja oman kouluttautumisen myötä. Ensimmäiset julkisivujen pääurakat olemme aloittaneet vuonna 2005 jonka jälkeen kohde koot ovat olleet tasaisessa kasvussa. Nykyään suurimmat tuottamamme kohteet ovat olleet noin 450 000 euron luokkaa.

Pinaltossa työskentelee kymmenen vakituista työntekijää, joilla kaikilla on korkea ammattitaito ja työmoraali. Kaikki ovat saaneet järjestelmäkoulutuksen sisäilmakorjauksissa sekä betonikorjauksissa käytettävien tuotteiden järjestelmiin. Arttu Siirilä myös kouluttaa sekä perehdyttää tiivistysjärjestelmien käyttöä eri projekteissa.

Toiminta aloitettiin 2003 toiminimimuotoisena. Kasvun myötä yritys muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2009. Aputoiminimi Pinalto on emoyhtiö A.I.Siirilä Oy:n rekisteröimä ja osakkaita yhtiössä ovat veljekset Iivo ja Arttu Siirilä.

Y-tunnus: 2247911-2