Palvelut

Pinalton palveluvalikoima kattaa monipuolisia rakennus- ja saneerauspalveluita.

Olemme toteuttaneet lukuisia erikoistöitä, ja pidämme haasteista. Kohteet voidaan toteuttaa kokonaisurakoina tai osakokonaisuuksina. Meillä on yli vuosikymmenen kokemus pääurakoinnista ja korjausrakentamisesta.

Korjausrakentaminen

Suurten tai pienten rakennuskokonaisuuksien peruskorjaus osissa tai kokonaan.

Isotkin koulut/julkiset rakennukset voidaan peruskorjata ilman että toiminta kiinteistössä keskeytyy. Oikealla suunnittelulla ja ihmisten huomioonottamisella päästään jo pitkälle. Henkilökuntamme huolehtii ettei käyttäjille aiheudu kohtuutonta haittaa. Työaikaiset pölynhallinta/osastointi järjestelmät otetaan käyttöön ja niitä valvotaan tarvittaessa etäjärjestelmillä ympärivuorokauden.

Uudisrakentaminen

Rakennamme uudis- ja lisärakennuksia asiakkaan suunnitelmien mukaan.

Uudisrakennuspalveluumme kuuluu kaikki sisä- ja ulkopuolen rakennustyöt perustuksista vesikattoon.

Asbestikartoitus ja -purku

Suoritamme Asbesti, PAH ja haitta-aine kartoituksia ja purkutöitä. Laki asbestipurkutöistä on muuttunut vuoden 2016 alusta, ja henkilökuntamme on koulutettu lakimuutoksen johtosta. Työnjohto on osallistunut kattojärjestömme www.sapry.fi koulutukseen Helsingissä ja tekee konsultointitöitä asiakkaillemme haitta-aine asioihin liittyen.

Kalustollamme voidaan alipaineistaa riittävällä huuhteluilmalla normaali asbestipurkutöissä n.600m2 suuruiset tilat yhdellä osastoinnilla. sekä krokidoliitti purkutöissä n.300m2 suuruiset tilat.

Palokatkoasennukset

Osaajiemme joukossa on myös sertifioituja palokatkoasentajia, jotka toteuttavat palokatkojen asennustyöt ja dokumentoinnin huolellisesti ja ammattitaidolla.

Asiantuntijapalvelut

Autamme mielellämme kaikissa rakennusalan pulmissa, ota yhteyttä!

mm. rakennushistoriaselvitykset, rakennusterveysasiantuntijan palvelut, rakennuskonservaattorin palvelut, asbesti- ja haitta-aineita koskeva konsultointi

Etsitkö rakennushankkeellesi toteuttajaa?